Medlemskontigent og medlemsavgift

Da er tiden inne for å betale medlemskontingent og treningsavgift for alle spillere og medlemmer i Toten HK. Følg linken nedenfor og velg den avgiften som du skal betale.

Et par viktige nyheter rundt årets treningsavgift

  • MÅNEDLIG BETALING. Ønsker du å månedlig betaling? Du kan nå velge om du ønsker å betale alt med en gang eller dele opp treningsavgiften over 6 måneder. Du må enten velge å betale alt med en gang eller dele opp i seks betalinger, uten tillegg i prisen. Av systemmessige årsaker kan du ikke lenger velge to terminer.
  • INGEN TRENINGSAVGIFT for spillere fra 6-8 år! Styret i Toten HK har bestemt at de tre yngste årskullene i Toten HK skal slippe treningsavgiften. Disse spillerne betaler dermed kun medlemsavgift på kr. 200,-, noe alle medlemmer må betale for å kunne trene og spille håndball i Toten HK.
  • Treningsavgiftene er uendret siden i fjor. Ingen prisøkning. Ikke en gang indeksregulering.

Frist for innbetaling av medlemskontingent og treningsavgift er 15/10. Dersom du velger 6 terminer, blir første trekk 15/10, deretter blir du trukket fra kontoen den 15. hverm måned fram til og med 15. mars 2020.

Her er linken til påmelding/registrering: 

Superinvite

Det er viktig at alle registrerer seg i superinvite innen 15/10, så blir det enkelt å følge opp og holde oversikt for klubben.

SØSKENMODERASJON

Vi har søskenmoderasjon i Toten HK. Vi gir 15% rabatt på treningsavgift på barn nummer 2, og 25% rabatt på barn nummer 3. Dersom dere betaler alt med en gang, altså en innbetaling på alle i oktober, så vil rabatten bli trukket automatisk. Men dersom du velger delbetaling, klarer ikke systemet å beregne og trekke fra rabatten. Send i så fall en e-post til kasserer@totenhk.no, som sørger for å tilbakebetale søskenrabatten til dere manuelt. Skriv hvilke spillere det gjelder og hvilke lag de spiller på. Rabatten refunderes da i desember, beløpet overføres til kortet/kontoen som ligger registrert i Superinvite.

Ta kontakt med kasserer Harald Waalen om dere har spørsmål om innbetalingen eller treningsavgift.

Tlf: 995 66 634

E-post: kasserer@totenhk.no

Mvh

Styret

Skroll til toppen