Klubben trenger DEG!

Toten HK – klubben vår – er godt i gang med vårsesongen. Våre 240 medlemmer bidrar til stor aktivitet og spillerne våre er i stadig utvikling. Våre 50-60 lagledere og trenere tilbringer time etter time i hallen, hver uke. Vi har en svært bra dommergruppe som er i vekst, og i styret og diverse utvalg jobbes det kontinuerlig for at barn, unge og voksne i Toten HK skal ha et best mulig håndballtilbud.

Foruten vanlig trenings- og kampaktivitet tilbyr vi i Toten HK kveldsmat, kick off, fellesturnering, akademi, håndballskole og trenerkurs for å nevne noe. Vi har lave treningsavgifter, vi har faktisk fjernet treningsavgiften for våre yngste (under 9 år) og gjort det gratis for barn å se kamper i Totenhallen.

Kort oppsummert er Toten HK en veldrevet breddeklubb med mål om å gi et best mulig håndballtilbud til våre medlemmer, uansett nivå og ambisjoner. Toten HK har meget solid økonomi, noe som gir oss frihet til å iverksette tiltak som vi mener vil være miljøfremmende og/eller vil bidra til enda bedre utvikling for våre spillere. I disse dager vurderer vi å ansette en daglig leder på deltid, målet er da at det skal bli enda bedre å være medlem og ha verv i klubben.

Det nærmer seg årsmøte i Toten Håndballklubb og da er det som vanlig noen verv som må fylles. I år er følgende styreverv på valg

  • Styreleder
  • Sekretær
  • Kasserer
  • Sportslig leder (12-16 år)

Det er også noen verv utenfor klubbens styre som skal fylles:

  • Utdanningskontakt
  • Sportslig leder (6-12 år)
  • Medlem i valgkomitéen
  • Varemedlem til kontrollutvalget

I tillegg er det også ledig plass i Starum Cup-komiteen for å jobbe med rigging og marked. Samt andre mindre oppgaver som skal løses.  

Vil du bidra? Har du tips om en kandidat?

Vi vet at det finnes veldig mange flinke folk der ute, og at mange ønsker å bidra. Vi har mange frivillige i Toten HK og alle er med på å dra i samme retning. Du vil få masse støtte og hjelp når du tar på deg et nytt verv eller en oppgave. Ta kontakt med valgkomiteen ved Idun Dalberg (tlf. 993 65 441, e-post: idun.dalberg@gmail.com) om du vil bidra, eller har tips om noen vi bør ta en prat med.

Husk: Vi er klubben! Bil med og dra i samme retning; å ha verv i Toten HK er både givende, nyttig og veldig moro!

Ha et fortsatt godt håndballår. Og velkommen på årsmøtet onsdag 25. mars kl. 19 Totenhallen!

Sportslig hilsen

Thomas & resten av styret

Rull til toppen