Nytt innbetalingssystem

Postet av Toten Håndballklubb - Håndball den 16. Mai 2017


Vi i Toten HK har begynt med et nytt innbetalingssystem for våre medlemmer. Dette systemet heter «Superinvite».

Målet med å ta i bruk et nytt innbetalingssystem er at det skal bli enklere og mer effektivt for klubben å holde oversikt over alle innbetalinger. Da vi skulle finne et nytt system innhentet vi mye informasjon og referanser. Flere anbefalte varmt systemet Superinvite, som brukes av hundrevis av idrettslag. Vi valgte derfor å gå for dette systemet.

Som flere av dere har oppdaget, har vi tatt i bruk Superinvite allerede. Vi har nemlig lagt opp til at innbetaling for scoringssupporterlodd 2016/17 skal skje gjennom Superinvite. Alle registrerte medlemmer (jfr. listene vi har fått av lagledere) skal ha fått en e-post fra Superinvite der det ligger en link man skal benytte for innbetaling.

Betalingsfristen var 15.05.17, men det gjenstår fortsatt en del innbetalinger. Noe av grunnen kan være at e-posten fra Superinvite har havnet i søppelpost, eventuelt at vi har vi brukt feil e-post adresse. Vi ber derfor om at de som ikke har betalt/ikke mottatt e-post (eventuelt fått faktura tidligere) om å gå inn på Toten HK sin hjemmeside og betale der.

Her er link dere kan benytte: http://www.totenhk.no/blog/post/107106/toten-scoring-supporter-20162017?ispage=true

NB: Dette er informasjon som går til alle, altså er det ikke ment som purring til de som allerede har betalt :-)

Fra høsten av kommer vi til å bruke Superinvite til alle typer innbetalinger til klubben, som f.eks. treningsavgift, medlemsavgift, egenandel turneringer etc. Dersom dere har spørsmål rundt scoringssupporterlodd eller Superinvite, ikke nøl med å ta kontakt med Terje Helle (økonomiansvarlig Toten HK), tlf. 454 04 967, eller på e-post: okonomi@totenhk.no
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc